Dojo Saiha 24 uurs Marathon

Op zaterdagmiddag 23 september vanaf 12 uur tot zondagmiddag 24 september 12 uur houdt Dojo Saiha weer een 24 uurs marathon voor een goed doel.

Ditmaal is gekozen voor de WensAmbulance Brabant, die terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek brengt. Want iedereen heeft recht op het vervullen van zijn laatste wens. Denk bijvoorbeeld aan het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend of bijna onmogelijk .

Train of doneer voor dit goede doel. Onze Dojo heeft van dichtbij meegemaakt wat het vervullen van een laatste wens voor de zieke en familie kan betekenen!

Dojo Saiha verdient niets aan deze actie en alle ontvangen gelden gaan rechtstreeks naar de Stichting WensAmbulance Brabant !

Het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) is in Nederland de toezichthouder voor goede doelen. Zij toetsen goede doelen op strenge kwaliteitseisen.

Urenrooster – agenda 24 uurs marathon Dojo Saiha 23- 24 september 2023