Kleuter karate

      Geen reacties op Kleuter karate

Op Zaterdag 7 mei is Dojo-Saiha gestart met kleuter-karate.
Voor kleuters van vier tot zes
jaar. De lessen worden gegeven in de gymzaal van Markenhage College aan de Emerweg 29, 4814 NA Breda (op dit moment alleen aan de achterzijde open. Via de woonwijk te bereiken / straat: Vuurvlinder.) De les wordt gegeven van 10.45 tot 11.30 uur.

De belangrijkste techniek bij zelfverdediging is zelfvertrouwen, en dat is precies wat je kleuter zal verwerven dankzij het karateprogramma van Saiha voor de kleuters. De kinderen ervaren de basisstoten, stoten en trappen van karate aan in een positieve, niet-competitieve omgeving, met daarbovenop nog enkele gymtechnieken om de eeuwenoude vechtsport extra leuk te maken. Aan de hand van hindernisbanen, activiteiten en spelletjes wordt karate plezierig en krijgen kinderen de scherpte die nodig is om uit te blinken in de gymzaal, in de klas en overal waar ze in het leven komen. We zijn tevens opgeleid tot Rots en Water trainers en zullen oefeningen uit deze psychofysieke training verweven in de karatelessen.

Driedimensionale,

Goed in je vel! Meer soepelheid, coördinatie en evenwicht, specifieke vechtsport- en gymtechnieken, grotere behendigheid en atletisch vermogen.

Goed in je hoofd! Vasthouden van concentratie en aandacht, leren visualiseren, scherpere blik.

Goed in het leven! Meer zelfcontrole en respect voor anderen, ontwikkelen van zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen.

Uw kind is welkom om een gratis proefles te komen doen. Wanneer uw kind vaker wil komen trainen kunt u een 10 ritten kaart kopen. Bij de trainer kunt u tevens een karatepakje kopen voor uw zoon of dochter.

Aanmelden:      info@dojosaiha.nl

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.

Geef een reactie